Doppingar.jpg

Lidingö i slutet av september 2018

Kära BBK:are,

Ja, så kom den då, hösten. Oundvikligen och trots klimatförändringarna och trots ”het” rikspolitik. Jag måste erkänna att det var första gången som jag ”på riktigt” följde talmansvalet till riksdagen med intresse.

Café Bosön

Nu är Café Bosön öppet under alla torrsättningsdagar mellan kl 10:00-16:00

Information från Båtbotten tvätten

Nu fungerar tvätten igen efter strömavbrottet.

Driften informerar

Driften är öppen tisdagar kl 18:00-20:00.

Om Driften är obemannad, kontakta oss via mail. Du hittar våra adresser under "Om BBK, Kontaktinformation".

Tillgängligheten till BBK

BBK ökar tillgängligheten för sina medlemmar med ytterligare ett telefonnummer under driftens öppettider, nu kan du ringa både på 08-767 99 86 och 08-767 95 74

Gör Din arbetsplikt i Klubbhuset

Fr o m den 18 april finns det möjlighet att göra Din arbetsplikt i vårt Klubbhus.

Det vi behöver göra är att städa Klubbhuset 2 gånger i veckan. Anmälan om intresse sker via bokningsmodulen i Bas-K. http://sbu.cloudapp.net/

Vi kommer skapa 2 bokningsmöjligheter i veckan. Måndagar och torsdagar.

Driftens öppettider
Driftkontoret håller öppet mellan kl 18:00-20:00, på helgfria tisdagar där Ni kan ställa frågor om allt som rör Er båt och medlemsskap.
Telefon till driftkontoret  08-767 99 86  samt  08-767 95 74.

Välkomna