fanditha_edit.jpg

Bosö Båt Klubb vill tacka alla Er som kom på ”Happy Bosön” i fredags den 16 november och minglade med varandra i klubbhuset.

Vi blev 65 personer, drygt 150 våfflor gräddades och åts liksom en god pastasallad med kyckling m.m. och goda drycker inmundigades.

Trots att de flesta båtar är torrsatta så var trivseln var på topp, tiden går fort och rätt som det är blir det dags att sjösätta igen.

Våffelbild

Tack alla er som hjälpte till med allt från att handla, grädda våfflor och diska.

Vi ses på klubben

Klubbmästaren

December 2018

Kära BBK:are

Hoppas att Ni har det bra i stugvärmen, så här års när vintern borde tagit över men som tvekar, ännu.

Tillgängligheten till BBK

BBK ökar tillgängligheten för sina medlemmar med ytterligare ett telefonnummer under driftens öppettider, nu kan du ringa både på 08-767 99 86 och 08-767 95 74

Gör Din arbetsplikt i Klubbhuset

Fr o m den 18 april finns det möjlighet att göra Din arbetsplikt i vårt Klubbhus.

Det vi behöver göra är att städa Klubbhuset 2 gånger i veckan. Anmälan om intresse sker via bokningsmodulen i Bas-K. http://sbu.cloudapp.net/

Vi kommer skapa 2 bokningsmöjligheter i veckan. Måndagar och torsdagar.

Driftens öppettider
Driftkontoret håller öppet mellan kl 18:00-19:00, på helgfria tisdagar där Ni kan ställa frågor om allt som rör Er båt och medlemsskap.
Telefon till driftkontoret  08-767 99 86  samt  08-767 95 74.

Välkomna