Doppingar.jpg

Arbetsplikt

Varje medlem med hamn eller varvsplats kan utföra en arbetsinsats för klubbens räkning. Med detta menas arbete som behövs för främst underhåll m.m.

Arbetsplikt för både sommar och vinter kan efter särskild överenskommelse med Driften genomföras vid ett och samma tillfälle.

Med arbete för BBK jämställs även arbete utfört på Ekskär under ledning av Ekskärs tillsyningsman.

Arbetsplikten är normalt förlagd till tisdagskvällar med start kl 17:00. Andra tider efter överenskommelse med Driften eller Arbetsgruppledare.

Städning av klubbhuset liksom hjälp vid Båtbottentvätt bokas i BAS K via klubbens hemsida.

Vår målsättning är att kunna erbjuda Dig möjlighet att boka in Dig på diverse arbeten som behöver utföras. Nedan är exempel på saker som Klubben kan behöva hjälp med. Kontakta Driften så får Du mer information.

Varvsplan
Fylla i potthål