optemister_1.jpg

Orgnr 813600-2873

Öppethållande höst/vinter/vår 2022/2023

Driften håller öppet, helgfria tisdagar mellan kl 17:30-19:00

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Du hittar svar på de flesta frågor här på vår hemsida.

Frågor besvaras via mail till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.eller direkt till funktionärsadresserna nedan.

Email adresser:
OBS: Ange alltid Ditt medlemsnummer vid korrespondans med klubben

krister3                calle                Ellerth 1 new
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.            Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.            Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Krister Eriksson              Calle Eriksson              Ellerth Persson
Frågor om sommarplatser,
bryggor och båtkön
             Frågor om vinterplatser,
             varvsplan
             Klubbaktiviteter, hyra av
             klubbhuset

leif 4         JörgenB100                 Carina 1
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.       Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.             Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Leif Fryklund       Jörgen Bertholdsson               Carina Bjerner
Frågor om arbetsplikt       Frågor om vaktbokningen               Frågor om borsttvätten

Hasse new IMG 1803
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Fakturafrågor Övriga frågor till styrelse o drift