01Hamnen1_Random.jpg

Årsmöteshandlingar
Nedan hittar Du våra årsmöteshandlingar. Tryck på namnet så öppnas dokumentet i ett nytt fönster.
Glöm inte årsmötet nu på torsdag den 27 jan kl 19:00. Mötet sker digitalt via applikationen Zoom.
Följ länken nedan, eller från mailet från den 24 jan, eller ladda ner applikationen Zoom från Din app store.

Manualen för applikationen Zoom HÄR:

* Kallesen för årsmötet
* Verksamhetsberättelsen 2021
* Årsbokslutet 2021, samt revisionsberättelsen
* Valberedningens förslag för 2022
* Länk till mötet

Väl mött,

Årsstämman 2022!

Nej, nej, nej, sluta inte läsa nu bara för att jag börjar brevet med årsstämman 2022.

Tänk om vi kunde genomföra årsstämman 2022 på Bosö Båtklubb likt förra årets ZOOM succé. Trots pandemin och restriktioner fick vi ett gehör som vi absolut inte förväntat oss. Deltagandet och engagemanget var värt sitt namn. Många frågor diskuterades och förslag som styrelsen arbetade med fick positivt gensvar vilket stärkte vårt fortsatta arbete.

Gör Din arbetsplikt i Klubbhuset

Nu finns det möjlighet att göra Din arbetsplikt i vårt Klubbhus genom att städa i våra gemensamma lokaler.

Intresse anmälan sker via bokningsmodulen i Bas-K. http://bas.batunionen.se

Vi kommer skapa 2 bokningsmöjligheter i veckan. Måndagar och torsdagar.

Driftens öppettider

Driften öppnar åter tisdagen den 11 januari kl 17:30-19:00.
Du hittar svar på de flesta frågor här på vår hemsida, men Du kan även kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.