optemister_1.jpg

Tvätten tillfälligt avstängd för självtvätt och tvätt med förtöjningshjälp

Vi beklagar, men tvätten är tillsvidare stängd för självtvätt och tvätt med förtöjningshjälp.

Efter en påkörning av sidoborstarna under förra veckan behöver vi säkerställa funktionen och det görs endast via bemanning av tvätten.

Ni är välkomna att boka er tvätt under bemannade tider.

TVÄTT MED BEMANNING

JULI

Tisdagar Kl. 16:00-19:00

Tisdagar Kl. 17:00-21:00 och Söndagar Kl. 15:00-19:00

SEP- OKT

Tisdagar & Torsdagar  Kl. 17:00-21:00

Söndagar Kl. 15:00-19:00

Vi önskar er en härlig sommar!

Carina & Per

Vilken årsstämma vi höll, vilket engagemang, trots distans.

Under 2020 och delar av 2021 har vi fått lära oss nya saker, nya sätt att agera och förändringar som vi aldrig funderat på tidigare. Vi har alla funnit nya lösningar för att få allt att fungera och jag måste säga, även om jag älskar att träffs mellan fyra ögon, att vi tillsammans har löst vårens viktigaste arbete kanonbra. Båtarna är sjösatta!

VAD ÄR DET SOM HÄNDER PÅ BBK ?

Förutom att Lidingö Stad gör om avloppsledningarna framför klubbhuset upp mot Lojo, så drar Lidingö Marin ny el till sin brygga.

BBK har låtit montera räcke, samt rengjort spången ut till Ellen bryggan vid berget.

Vi har påbörjat arbetet med en ny träaltan på baksidan av klubbhuset, där kommer även två fasta grillar monteras.

Ny altan

STATUS 23 MAJ

Altanbygge 23 maj

STATUS 5 JUNI

Altan 5 juni

Altan 5 juni 2

2 jul 2021

Grill

Däcket

NU är BBKs nya altan och grillar färdiga att tas i bruk.

Vi önskar alla medlemmar en vansinnigt BRA sommar.

Lidingö Nyheter besöker BBK

Under rustningsdagarna fick vi besök av Lidingö Nyheter, som på ett trevligt sätt intervjuade några av oss kring bottenmålning av våra skrov.

Vår fd Ordförande, Lars Frisk fick avsluta intervjun, som Du kan se i sin helhet här på Youtube.

Länk: https://www.youtube.com/watch?v=YzFExwinwpQ

Gör Din arbetsplikt i Klubbhuset

Nu finns det möjlighet att göra Din arbetsplikt i vårt Klubbhus genom att städa i våra gemensamma lokaler.

Intresse anmälan sker via bokningsmodulen i Bas-K. http://bas.batunionen.se

Vi kommer skapa 2 bokningsmöjligheter i veckan. Måndagar och torsdagar.

Driftens öppettider

Driftens öppettider fram till midsommar är tisdagar 17:30 – 18:30

Driften öppnar åter inför hösten