Bada_Ekskr_700_200_1.jpg

Tyvärr har vi återigen haft stölder, något även andra båtklubbar haft på ön. Vår vakt har fungerat bra, trots besök av okända personer. Låt oss alla hålla ett extra öga på vad som sker i vårt område under denna tid. En sak, tveka inte att anmäla ett brott. På så sätt hjälper vi varandra att vara vaksamma för ytterligare brott.

En annan tråkig sak är att vi haft två större utsläpp av bensin eller diesel i hamnen. Trots idogt försöka att finna varifrån det kommer, har vi inte kunnat fastställa det.

Vår borsttvätt har varit en succé i år. Personalen som bemannat tvätten har hjälpt oss att tvätta båten och minska skadorna. Boka din tid via hemsidan eller kom på vår Drop-In innan du torrsätter båten.

Orf brev 2023 sep

Höstens Café Bosön öppnar i morgon kl 09:00 och vi ser alla att ni gör ett besök. Att kunna ha ett café under våra sjö- och torrsättningsdagar är inte bara gott det är även ett tillfälle att sitta ner med andra medlemmar och snacka båtliv.

Jag vet att valberedningen är ute och sonderar marknaden efter personer som vill ta ansvar för vår fantastiska båtklubb. Tveka inte att komma med i vårt arbete, det ger oss så mycket och man lär sig något nytt varje gång. Föreningslivet bygger på att man tar sitt ansvar och hjälper till. Tid är det enda vi har, kunskap kan vi skaffa!

Under hösten skall vi få till en klubbkväll med ett föredrag om segling och båtliv, så lägg in 9 november 18.00 redan nu i er kalender. Innan dess ses vi på Bosön!

Robbie Bergqvist medlem 9104, ordförande BBK.