sjökort.jpg

Vi ska fortsätta utveckla Bosö BK i den takt vi orkar arbetsmässigt och finansiellt.

  • Vi har beslutat att renovera mastskjulet som fått stå tillbaka under många år.
  • Vi har beslutat att köpa in en egen vägskrapa för att kunna jämna ut vår väg och på sikt jämna ut hela vårt område som börjar bli väl gropigt.
  • Vi har även tillsatt en arbetsgrupp som fått i uppgift att köpa in en begagnad traktor. För på sikt vill vi ha en tredje enhet som kompletterar den fantastiska hjälp vi idag köper in. Dessa två traktorförare tillsammans med våra sjösättningslag är grunden för en fungerande sjö- och torrsättning.
  • Och vi arbetar löpande med fler intressanta och spännande saker, för det finns mycket som vi vill göra!

Robbie

Däremot har vi bekymmer och här vädjar jag till er alla. Snälla tänkt till, för tänk om vi inte hittar någon eller några, då måste vi minska vårt sociala umgänge på klubben.

Under många år har vi haft förmånen att ha engagerade medlemmar som tagit stort ansvar för vårt klubbmästeri men innan årsstämma fanns inga förslag till klubbmästeriet.

  • Så vad tycker ni vi skall göra?

Klubbmästeriet är vårt sätt att träffas förutom när vi sjö- och torrsätter våra båtar.

Vem minns inte vårens härliga sjösättningsfest med sol, grillat och loppmarknad, eller höstens och vårens Happy Bosön, någon klubbkväll med ett intressant föredrag och för medlemmar som besöker vårt Ekskär: vårens sillunch och höstens kräftskiva.

Detta och annat som vi vill göra tycker jag inte får falla i glömska.

  • Vill du vara en del av vårt klubbmästeri?

Jag ser framtidens klubbmästeri uppdelat mellan flera medlemmar. Ett exempel på detta är att den 25 mars tar Kjell Bjureholm och ansvar för vårens Happy Bosön, vi har eventuellt en skolklass som tillsammans med föräldrar kommer att driva vårt café under sjösättningen. Så om vi alla tänker till och om vi delar upp arbetet, kommer vi även att lyckas med denna utmaning. Till vår hjälp har vi tidigare klubbmästare Ellerth Persson som kan allt om information och volymer. Ellerth kommer sitta kvar i styrelsen för Bosö Båtklubb.

Det vore så roligt med nya ansikten och vem vet, kanske är just ni en del av framtidens Bosö Båtklubb!

Skicka mej ett par rader vad du kan göra så är vi på god väg, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Ukraine

Hej, Robbie Bergqvist medlem 9104 och ordförande.