1_Random.jpg

Den 27 januari 2022 kommer vi hålla årsstämman och de som inte kan komma till klubbhuset, kommer kunna vara med via ZOOM. Kallelsen kommer till er innan jul.

Under de år som jag fått förtroendet att vara ordförande, har jag tillsammans med en mycket kunnig och driven styrelse, genomfört de beslut du tagit på årsstämmorna. Än har vi mycket kvar att göra och vår önskan är att fler engagerar sig.

Jul

Hur ska styrelsen kunna finna den kunskap som finns inom Bosö Båtklubb?

Hur kan vi gemensamt öka engagemanget inom Bosö Båtklubb?
Tänk om styrelsen kunde fråga Dig om hjälp när ett behov uppkom, såsom:

 • Vi funderar på att bygga om våra slitna toaletter.
  Finns det någon som kan framarbeta och rita på ett förslag?
 • Vi funderar på att anlägga en lekpark för alla åldrar med sandlåda, gungor, boulebana, gräsmatta och annat som förhöjer vår sociala tid på båtklubben.
  Finns det någon som har gjort detta förut?
 • Vi funderar på att utöka vår gästhamn, kanske anlägga ställplatser för husbilar för att få fler att vara hos oss under sommaren.
  Finns det båtägare inom Bosö Båtklubb som även har husbil?
 • Vi funderar på alternativ elproduktion såsom vind, sol och för att möta framtiden har vi nu påbörjat ombyggnation av vår gamla elcentral.
  Finns det mer vi kan göra för vår miljö? Vill du vara med i detta arbete?
 • Vi funderar på att hyra eller kanske köpa en vagn och en traktor för att kunna ta upp mindre båtar helt själva. Något som ger oss en ökad flexibilitet.
  Vill du vara med i en grupp som själva kan sjö- och torrsätta mindre båtar?

NI förstår redan nu vad jag menar. Jag vill att vi tillsammans skapar en dynamik och utnyttjar den kraft, vilja och kunskap som alla besitter. BBK:s verksamhetsplan är vår önskelista och den plan för hur vi skall utveckla Bosö Båtklubb framöver.

Låt oss prata mer om detta på årsstämman 2022!

Karl Bertil

Tills dess önskar VI oss alla en GOD JUL & ETT GOTT SLUT!

Hej, Robbie Bergqvist medlem 9104 och ordförande.