9_Random.jpg

Ni som var med på plats eller över nätet under årets årsmöte vet vad vi står inför och hur mycket vi vill göra under de kommande åren. Det är inköp av dragfordon, nya vagnar, nya bommar, ny havstrappa, införande av BLIPPA, ungdomsverksamhet och utbildning men framför allt skall vi trivas tillsammans.

2024-01.png

 

Bosö båtklubb har idag en mycket proffsig styrelse och den växer sig stark i olika former. När betydande personer av olika skäl lämnar, kommer nya frivilliga krafter fram och vill hjälpa till. På detta sätt har vi alltid en utmaning, högt i taket, öppenhet för nya idéer. Ja ni vet vad jag menar. Snälla du, var inte rädd för att hjälpa till, det finns så många olika funktioner som vår båtklubb vill och måste lösa, handgripligen eller övergripande.

För att ”pinpointa” en funktion som vi haft svårt att ersätta vill jag framhålla vårt klubbmästeri. Tidigare genom åren har vi haft duktiga och engagerade medlemmar, som lagt ner mycket tid. I tider som dessa kan det vara svårt att lägga ner så mycket tid själv, varför vi vill skapa en grupp om ett antal medlemmar som delar på denna funktion. För visst vill vi väl träffas och ha det fortsatt trevligt? Kan du tänka dig vara en del av denna grupp?

2024-02.png

Om just du känner för att vara en del av denna grupp eller kan bidraga med annan kunskap inom BBK, skicka då in ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Jörgen tar sedan hand om detta och vi får en bas av kunskap.

Nu låter vi vintern släppa greppet, isen försvinna och värmen komma fram innan vi tar tag i våra båtar på allvar. Fram till dess ses vi på vår Bosö båtklubb när andan faller in. Kaffemaskinen är alltid på!

Robbie Bergqvist medlem 9104, ordförande BBK.