Doppingar.jpg

Arbetsplikt

Varje medlem med hamn eller varvsplats kan utföra en arbetsinsats för klubbens räkning. Med detta menas sådant arbete som behövs för nyanläggning, underhåll, rengöring, administration, projektering mm.

Arbetsplikt för sommar och vinter kan efter särskild överenskommelse med Driften genomföras vid ett och samma tillfälle.

Med arbete för BBK jämställs arbete utfört på Ekskär under ledning av Ekskärs tillsyningsman.

Arbetsplikten är normalt förlagd till tisdagskvällar med start kl 17:00. Andra tider efter direkt överenskommelse med Driften eller Arbetsgruppledare. Du som anmält Dig för städning av klubbhuset, hittar städinstruktioner i städskåpet.

Vi har som målsättning att kunna erbjuda Dig möjlighet att boka in Dig på diverse arbeten som behöver utföras. Nedan är exempel på saker som Klubben kan behöva hjälp med. Kontakta Driften så får Du mer information.

Varvsplan

kolla märkning

El/belysning

byta lampor